Resultaat bij behandling van HOCM

Plaats hier de resultaten die je met de hart en vaatziekten behandeling boekt. Uw resultaten zijn belangrijker dan mijn artikelen.
Plaats reactie
diedverm
Verslaafd aan het forum
Berichten: 182
Lid geworden op: ma nov 14, 2005 5:37 pm
Locatie: Noorwegen
Contacteer:

Resultaat bij behandling van HOCM

Bericht door diedverm » ma mar 20, 2006 5:06 pm

Hallo Corrij en Marion, hallo Willy,

Ik heb gisteren een 24-uur registratie van het hartritme beëindigd. Ze zullen mij het resultaat ervan opsturen. Omdat ik op de parking van het universitair ziekenhuis maar geen parkeerplaats kon vinden, had ik 10 minuten vertraging opgelopen. Ik was daarom zeer gehaast en rende volle vaart een helling met een paar trappen op om toch maar niet met te veel vertraging op de afspraak te zijn. Toen schoot me te binnen dat ik vroeger op die helling zowat altijd dat onaangename gevoel kreeg in mijn borst en duizelig werd als ik daar niet langzaam aan begon. Toen dacht ik: “Nu kom het, nu word ik duizelig, nu krijg ik dat onbehaaglijke gevoel!”. Maar niets van dit alles gebeurde, hoewel ik wel degelijk gestrest was wat dit gewoonlijk nog verergert. Ik voelde helemaal niets! Een maand geleden toen ik bij de cardioloog was die mijn conditie als ongelooflijk beschreef, was ik om mijn toestand te testen diezelfde helling opgerend en had dat gevoel wel gehad en was duizelig geworden. Ik ben nu plots nog een paar hellingen naar boven gerend, zonder dat ik iets voelde.
Nu wil ik niet te vlug victorie kraaien, omdat dit vroeger ook kon variëren. De ene dag is de andere niet. Maar zou het echt kunnen dat die obstructie aan de hartwand aan het verdwijnen is? Dit zou dan wel heel snel zijn, na amper 3 maanden Q10 op de juiste dosis.
Verder train ik als vroeger, dit wil zeggen 3 x 25 keer opdrukken en 3 x 10 keer een gewicht van 24 kg de lucht in, fietsen en op de crosstrainer lopen. Dus 5 minuten crosstrainer lopen, gewicht heffen, 5 minuten fietsen, opdrukken enz. Dit duurt dan een half uur. Nadien nog 15 minuten tot een half uur op de crosstrainer. Dit 5 keer per week. Ik voel me echt fit en heb thans geen symptomen meer.
Als ik de ervaringen van de anderen op dit forum lees, ben ik bijna beschaamd dat het met mij na zo’n korte tijd zo goed gaat. Ik denk echter dat mijn ervaringen ook de anderen kunnen aanmoedigen. Dus “hou er de moed maar in”!
Vriendelijke groeten van
Dirk

Willy
Verslaafd aan het forum
Berichten: 14723
Lid geworden op: di okt 09, 2001 3:00 am
Locatie: Exloo
Contacteer:

Bericht door Willy » ma mar 20, 2006 6:12 pm

Hallo Dirk dank voor je melding ik hoop dat veel patiente dit lezen zodat zij ook de weg naar genezing kunnen vinden.
Met vriendelijke groeten,

Willy Witsel

Ben je blij met ons gratis advies doe dan
een tweet of een like bovenin deze forumpagina

Plaats reactie