Pagina 1 van 1

Kan hartfalen echt genezen?

Geplaatst: di nov 23, 2021 4:03 pm
door Ienemien
November 2021

We zijn anderhalf jaar verder en het gaat heel goed met mij.

Maart 2020 opgenomen geweest met een hartslag van 130 in rust. Hiervoor al langere tijd griepachtige klachten. Na diverse onderzoeken en hartecho bleek dat ik een nog maar een pompfunctie had van 22%.En mijn hart was flink vergroot.Ik heb alles aangepakt wat maar kon en hulp gezocht bij Pillie Willie. Een gesprek gehad met Willie en die was bereid mij te helpen met voedingsupplementen.

Dus het protocol gestart. Ook ondertussen de voeding aangepast en zoutarm. Overigens heb ik hier geen moeite mee, er zijn kruiden genoeg te koop. Altijd trouw de medicatie geslikt en ook de voorgeschreven voedingsupplementen. Regelmatig sporten en wandelen. In Juli 2020 een MRI van het hart gehad, de pompfuntie was toen 44%.

Ondertussen na ieder bezoek met de cardioloog contact gehad met Willie om eventueel het protocol nog wat aan te passen. Ook naar de hartrevalidatie geweest, werk dan ook alweer voor 100% en heb totaal geen klachten.

Ook een genetisch onderzoek gehad, maar daar is niets uitgekomen.

April 2021 moest ik weer naar de cardioloog. Was heel benieuwd naar de uitslag van de hartecho, zal die nog weer verbeterd zijn. Na bijna tromgeroffel, de uitslag pompfunctie 65%. Het hart heeft weer een normale grootte en normale geleiding. Feitelijk bent u genezen is de conclusie van de cardioloog. Medicatie wordt iets afgebouwd en over een jaar weer terugkomen.

Dus nu gaan we er alles aan doen om het zo te houden. Ik ben er van overtuigd dat de combinatie van de reguliere geneeskunde en de aanpak van Willie tot dit resultaat hebben geleid. Top!

Re: Kan hartfalen echt genezen?

Geplaatst: vr dec 17, 2021 1:59 pm
door Willy
Inemien reageerde erg goed op de SUPS

En deed ook HEEL ERG haar best om alles in te nemen, het onderzoek op te vragen dat ik nodig had, en het overzichtelijk op het forum geplaats

Het is een FEEST om met haar samen te werken aan gezondheid