resultaten eugenie

Plaats hier de resultaten die je met de hart en vaatziekten behandeling boekt. Uw resultaten zijn belangrijker dan mijn artikelen.
verschoof
Zeer ervaren met het forum
Berichten: 77
Lid geworden op: di apr 11, 2006 2:13 pm
Locatie: nijmegen

resultaten eugenie

Bericht door verschoof » di dec 04, 2007 5:42 pm

Hoi Corrij,

ik meld me hier even ivm jouw oproep maar ik weet niet zeker of dat hier moet... :roll:
Even weer een korte beschrijving van mijn klachten:
ik ben geboren met een totaal AV-block en heb op mijn 12e mijn eerste pacemaker gekregen.
Inmiddels ben ik 33 jaar verder en heb mijn 10e pacemaker in 2005 gekregen.
Mijn linkerkamerwand is verdikt, mogelijk door mijn hypertensie en ik heb inmiddels 6 leads in mijn hart waarvan 2 epicardiaal.
Deze laatste hebben mogelijk een stolsel veroorzaakt na een ontsteking en daardoor heb ik nu 2 kleine voorwandinfarcten gehad (de nieuwste info is dat vrouwen vaker infarcten van de kleine hartvaten krijgen dus dat zou ook een mogelijkheid kunnen zijn!)
Bij de catheterisatie bleek 1 vat (van de grotere kransslagaders) wat vernauwd te zijn maar de rest was goed.
Sinds een jaar heb ik een iet wat lekkende mitralisklep door jarenlang pacemakerritme (trekt het hart toch iets scheef weg) en loop sinds een paar jaar met paroxmale boezemfibrilatie.
Sinds kort blijk ik ook kamerritmestoornisssen te hebben waarvoor ik nog steeds onderzocht wordt.
Binnenkort moet ik 2 weken met een 'king of heart' lopen en fietsproeven en de hele riedel... :o

Ik gebruik selokeen zoc (halve tablet) en als ik deze vergeet is mijn boezemfibrilleren veel erger!
Daarnaast gebruik ik Cozaar 2xdd, tildiem 300 mg 2xdd, ascal cardio 1xdd (meer mag ik niet ivm heftige endometriose dus bloedverlies) Duspatal voor PDS en importal en orthiflor original ivm de chronische obstipatie.
Sinds ik op deze site terecht ben gekomen ben ik begonnen met om de dag Depyrrol en vit B-complex (ivm HPU en als vaatbeschermer) en chroom voor energie en een schommelende suikerspiegel.
Deze laatste werkt heel goed, ik heb veel meer energie en neem het nu 2xdd.
Mijn lasix (voor hartfalen; mijn injectiefractie is 47 bij inspanning maar 34 bij rust) heb ik veel minder nodig nu ik magnesium en calcium 2:1 gebruik om de dag 1, hierdoor plas ik meer en zorgt dus voor een betere vochthuishouding.

Nou Corrij, heb je hier iets aan?
Met de MSM ben ik nog niet begonnen omdat mijn cardioloog nog steeds geen duidelijkheid heeft en we eerst de status quo moeten bepalen..... :roll: ....dit staat wel op mijn lijstje van te proberen maar zal wel februari worden voor er meer duidelijk is.

Van de kamerproblemen ben ik wel wat geschrokken, dat is toch wel andere koek....en de cardiologen zitten er mee in de maag... :cry:
45 jaar hartproblemen is niet echt goed voor een mens maar ja :-? ...ik moet er gewoon mee leven, het is niet anders....

Ik hoop dat je er wat aan hebt...als ik je kan helpen doe ik dat graag.

Liefs, Eugenie

Plaats reactie